En million med sprogrejsens opfinder

Siden dengang er familieforetagenet ekspanderet til 20 lande og netop nu har bureauet elev nr. en million. Det blev Louise Carlstedt, som i midten af april bookede sin sprogrejse til Torquay i det sydlige England.

 Milepælen nås samme år, som bureauet runder 50 år i branchen og blev i løbet af ugen fejret med fest og prisuddeling. Ud over 5.000 kr. i stipendium, modtog Louise en bærbar computer. Via computeren, vil hun blogge på arrangørens hjemmeside om sine oplevelser inden, under og efter sin sprogrejse.

Den moderne sprogrejse blev opfundet i 1958 af STS i Sverige. Premiereturen gik med tog fra Malmö og i løbet af sommeren lærte 20 sprogrejseelever tysk i østrigske Salzburg og Mattsee. Siden dengang er utallige trends kommet og gået og rejserne har udviklet sig fra år til år.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.