En million med sprogrejsens opfinder

Siden dengang er familieforetagenet ekspanderet til 20 lande og netop nu har bureauet elev nr. en million. Det blev Louise Carlstedt, som i midten af april bookede sin sprogrejse til Torquay i det sydlige England.

 Milepælen nås samme år, som bureauet runder 50 år i branchen og blev i løbet af ugen fejret med fest og prisuddeling. Ud over 5.000 kr. i stipendium, modtog Louise en bærbar computer. Via computeren, vil hun blogge på arrangørens hjemmeside om sine oplevelser inden, under og efter sin sprogrejse.

Den moderne sprogrejse blev opfundet i 1958 af STS i Sverige. Premiereturen gik med tog fra Malmö og i løbet af sommeren lærte 20 sprogrejseelever tysk i østrigske Salzburg og Mattsee. Siden dengang er utallige trends kommet og gået og rejserne har udviklet sig fra år til år.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.