En påske uden afbudsrejser

Den forløbne weekend bød på rigtigt forårsvejr. Det har dog ikke fået danskerne til at stole på vejret, og rejsebureauerne må efterhånden melde udsolgt i påskeferien. Det får Bravo Tours til at indsætte ekstra pladser.

”Det bliver en påske uden afbudsrejser. Danskerne har tradition for at rejse i påsken, og i år er ingen undtagelse. Foråret har ladet vente på sig, og det smitter af på danskernes rejselyst. Og så skal der jo ikke bruges mange fridage for at få en hel uge i Sydens sol”, siger adm. direktør Peder Hornshøj.

”For mange er det De Kanariske Øer, der lokker, men de pladser ryger hurtigt, og flere af øerne har været udsolgt længe. Vi har kunnet sætte et større fly ind på Fuerteventura, så dermed har vi skaffet 40 ekstra pladser til den Kanarie-ø”, siger han.

Som alternativ peger han på Mallorca eller Alanya, der begge byder på 20-25 grader i april, hvor der stadig er ledige pladser. Ellers anbefaler han, at man rejser senere og udnytter uge 16 som ferieuge – selv om det kræver et par ekstra fridage.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.