En påske uden afbudsrejser

Den forløbne weekend bød på rigtigt forårsvejr. Det har dog ikke fået danskerne til at stole på vejret, og rejsebureauerne må efterhånden melde udsolgt i påskeferien. Det får Bravo Tours til at indsætte ekstra pladser.

”Det bliver en påske uden afbudsrejser. Danskerne har tradition for at rejse i påsken, og i år er ingen undtagelse. Foråret har ladet vente på sig, og det smitter af på danskernes rejselyst. Og så skal der jo ikke bruges mange fridage for at få en hel uge i Sydens sol”, siger adm. direktør Peder Hornshøj.

”For mange er det De Kanariske Øer, der lokker, men de pladser ryger hurtigt, og flere af øerne har været udsolgt længe. Vi har kunnet sætte et større fly ind på Fuerteventura, så dermed har vi skaffet 40 ekstra pladser til den Kanarie-ø”, siger han.

Som alternativ peger han på Mallorca eller Alanya, der begge byder på 20-25 grader i april, hvor der stadig er ledige pladser. Ellers anbefaler han, at man rejser senere og udnytter uge 16 som ferieuge – selv om det kræver et par ekstra fridage.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.