Endnu en pilotstrejke hos Lufthansa

lufthansacargoboeing777flh-cargo-courtesyDenne gang er det Lufthansa Cargo, der rammes. Trods strejken siger Lufthansa Cargo, at man planlægger flyvning med alle fly selv om Vereinigung Cockpit strejker i dag og i morgen.

Det er femte pilotstrejke hos Lufthansa-gruppen siden slutningen af august. Ifølge fagforeningen strejkes der fra klokken 03.00 onsdag til klokken 22.30 torsdag og rammer alle selskabets cargo-fly, der starter i Tyskland.

Lufthansa Cargo fremrykker afgangen på to cargo-fly, så de undgår strejke-perioden. Og da selskabet normalt sender omkring halvdelen af fragten i lastrummene på passagerflyene hos Lufthansa og Austrian Airlines, vender man at cargo-kunderne bliver berørt minimalt af strejken.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.