Endnu et flyselskab lukker

Air Lituanica Embraer 170 Vilnius lufthavnDet lille litauiske flyselskab Air Lituanica indstiller i dag sine flyvninger – selskabet fløj bl.a. en gang om ugen mellem Litauens hovedstad, Vilnius, og Billund Lufthavn. Air Baltic overtager i hvert fald den kommende uge transporten af Air Lituanicas passagerer.

Air Lituanica oplyser, at selskabet, der kun havde et fly, har lavet aftale med det større flyselskab Air Baltic fra Letland om, at Air Baltic i hvert fald de næste otte dage overtager Air Lituanicas passagerer. Det gælder også den ugentlige flyvning til Billund Lufthavn.

Air Lituanica flyver i dag sine sidste ture til Amsterdam, Paris og Tallinn, mens de planlagte flyvninger til Berlin, Prag, Bruxelles og Stockholm er aflyst.

Alle flyvninger er aflyst fra i morgen og fremover, oplyser Air Lituanica på sin hjemmeside, der opdateres når der er nyt. Der oplyses ikke noget om årsagen til, at Air Lituanica standser sine flyvninger.

Hvis det er en konkurs, er det i hvert fald den tredje lukning i år blandt europæiske flyselskaber. I januar lukkede Cypern sit nationale Cyprus Airways – og måneden efter indstillede det regionale polske flyselskab EuroLOT sine flyvninger.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.