Endnu et flyselskab lukker

Air Lituanica Embraer 170 Vilnius lufthavnDet lille litauiske flyselskab Air Lituanica indstiller i dag sine flyvninger – selskabet fløj bl.a. en gang om ugen mellem Litauens hovedstad, Vilnius, og Billund Lufthavn. Air Baltic overtager i hvert fald den kommende uge transporten af Air Lituanicas passagerer.

Air Lituanica oplyser, at selskabet, der kun havde et fly, har lavet aftale med det større flyselskab Air Baltic fra Letland om, at Air Baltic i hvert fald de næste otte dage overtager Air Lituanicas passagerer. Det gælder også den ugentlige flyvning til Billund Lufthavn.

Air Lituanica flyver i dag sine sidste ture til Amsterdam, Paris og Tallinn, mens de planlagte flyvninger til Berlin, Prag, Bruxelles og Stockholm er aflyst.

Alle flyvninger er aflyst fra i morgen og fremover, oplyser Air Lituanica på sin hjemmeside, der opdateres når der er nyt. Der oplyses ikke noget om årsagen til, at Air Lituanica standser sine flyvninger.

Hvis det er en konkurs, er det i hvert fald den tredje lukning i år blandt europæiske flyselskaber. I januar lukkede Cypern sit nationale Cyprus Airways – og måneden efter indstillede det regionale polske flyselskab EuroLOT sine flyvninger.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.