Englænder fik ’verdens bedste job’

Vinderen af drømmejobbet er nu udpeget. det blev Ben Southall, der stammer fra i det sydlige England. Hans baggrund er, at han efter end universitetsuddannelse arbejdede som guide og chauffør for turister i Afrika. Siden har han arrangeret musikfestival, løbet maratonløb og klatret i bjerge, skriver epn.dk.

 

Queensland Tourism, der har udbudt jobbet, har valgt Ben Southall fordi han havde en initiativrig ansøgning og havde succes med at skabe mediedækning om sin person. Sammen med 15 andre finalister har han gennemgået den sidste del af udvælgelsen.

 

Den 1. juli skal han så flytte til Hamilton Island ved Great Barrier Reef, hvor han skal teste wellness-centre og nyde sine skønne omgivelser for at kunne skrive om dem på nettet med det formål at trække flere turister til. Ansættelsen er tidsbegrænset til et halvt år og indbringer fri tjenestebolig direkte på stranden, samt en gage på ca. 600.000 kr.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.