Englænder fik ’verdens bedste job’

Vinderen af drømmejobbet er nu udpeget. det blev Ben Southall, der stammer fra i det sydlige England. Hans baggrund er, at han efter end universitetsuddannelse arbejdede som guide og chauffør for turister i Afrika. Siden har han arrangeret musikfestival, løbet maratonløb og klatret i bjerge, skriver epn.dk.

 

Queensland Tourism, der har udbudt jobbet, har valgt Ben Southall fordi han havde en initiativrig ansøgning og havde succes med at skabe mediedækning om sin person. Sammen med 15 andre finalister har han gennemgået den sidste del af udvælgelsen.

 

Den 1. juli skal han så flytte til Hamilton Island ved Great Barrier Reef, hvor han skal teste wellness-centre og nyde sine skønne omgivelser for at kunne skrive om dem på nettet med det formål at trække flere turister til. Ansættelsen er tidsbegrænset til et halvt år og indbringer fri tjenestebolig direkte på stranden, samt en gage på ca. 600.000 kr.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.