Enjoy Limfjorden skaber arbejdspladser

Skive Lystbådehavn - SallingpigenEnjoy Limfjorden, der startede som et mersalgsprojekt men nu er et fast tværkommunalt partnerskab imellem Holstebro, Viborg, Skive, Struer og Lemvig, har afleveret en rapport om samarbejdets resultater 2012-2015.

Det overordnede mål var at øge omsætningen med over 100 mio. kr. og generere 110 nye arbejdspladser. De foreløbige tal viser, at turismeomsætningen er øget med 126 mio. kr., og at der er genereret 176 nye arbejdspladser.

Formand for Enjoy Limfjorden, kommunaldirektør Claus Damgaard: ”Enjoy Limfjorden har skabt 176 nye arbejdspladser indenfor turismeområdet. Målet på de 110 arbejdspladser i projektperioden, har vi klart oversteget, og vi forventer en ekstra stigning i turismeomsætningen i partnerskabet. En yderligere omsætningsstigning har også en positiv effekt på skabelsen af nye arbejdspladser.”

Enjoy Limfjorden er i Visit Danmarks seneste destinationsmonitor den 7. største turistdestination i Danmark, målt på overnatninger, og der har været en vækst det seneste år på 4,2%.

Partnerskabet har på baggrund af de fine resultater opjusteret ambitionerne med en stor digital markedsføringskampagne rettet mod danske og norske gæster. Derudover et udviklingsseminarer for områdets turismevirksomheder og en samlet messeindsats i både Tyskland og Norge.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.