Enjoy Limfjorden vinder national turismepris

ny_forsideEnjoy Limfjorden, der består af Struer, Lemvig, Holstebro, Morsø, Skive og Viborg kommuner, har netop vundet prisen som ’Årets Cykelturismeløsning 2016’, som Vejdirektoratet står bag.

Baggrunden for prisen er et nyt og selvfinansieret uddannelsesforløb som Enjoy Limfjorden introducerede i november 2015. Forløbet rettede sig mod turismevirksomheder, som satser på at gøre noget særligt for gæster på to hjul.  Uddannelsen foregik over tre hele uddannelsesdage, og i alt var der plads til 24 virksomheder, hvor salg, service og udvikling af cykelferie og cykelpakker stod øverst på dagsordenen.

De deltagende virksomheder blev inspireret og støttet grundigt af konsulent Johanne Bugge og ansatte fra Enjoy Limfjorden. Efterfølgende er der kommet konkrete forbedringer og mersalg ud af cykelturismeløsningen til flere virksomheder i partnerkommunerne. Eksempler er skræddersyede cykelpakker baseret på lokale yndlingssteder, nye hjemmesider med cykelbeskrivelser og ruteoversigter, samt oplevelsesbeskrivelser af andre aktiviteter i Limfjordslandet.

Lederen af Enjoy Limfjorden, Peter Emsenhuber Graversen: ”Ved at lave initiativer for cyklende gæster, er vores vurdering, at man kan øge sin omsætning med 20-30%. Tanken er, at turismevirksomhederne skal se det som en ekstra mulighed i deres eksisterende arbejde og på den måde øge indtjeningen.”

Partnerskabet forventer, at endnu flere tager på cykelferie i Limfjordsområdet og dermed bidrager til den samlede turismevækst, som fortsat er i markant fremgang i det tværkommunale partnerskab.

Enjoy Limfjorden har i 2015 haft en vækst på 4,9% i antallet af overnatninger.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.