Erfaren branchemand til Tinghallen i Viborg

Claus Donslund.

Claus Donslund.

Claus Donslund, der kommer fra en chefstilling i MCH Messecenter Herning Kongrescenter, afløser Tommy S. Pedersen som direktør for Tinghallen i Viborg.

Han har lang brancheerfaring, stor faglig tyngde og et brændende engagement. Blandt 28 ansøgere er valget faldet på Claus Donslund, der afløser Tinghallens nuværende direktør Tommy S. Pedersen, der går på pension med udgangen af januar 2015.

Claus Donslund blev i 1988 salgskonsulent i Messecenter Herning. Her har han arbejdet siden, blandt andet som salgschef, projektchef og arrangementschef, inden han tiltrådte sine nuværende stillinger som Direktør for Event, Sport og Kultur og Direktør for Møder, Kongresser og Firmafester. Her har han stået i spidsen for en lang række arrangementer i både MCH Messecenter Herning, Jyske Bank BOXEN, MCH Herning Kongrescenter og MCH Arena.

”Vi er utroligt glade og stolte over, at det er lykkedes at få ansat en person med så stærke kvalifikationer til posten som adm. direktør for Tinghallen. Vi har store forventninger ”, siger formanden for Tinghallens bestyrelse, John Jansson, der samtidig takker Tinghallens afgående direktør Tommy S. Pedersen for en særdeles god og dygtig indsats gennem snart 25 år.

Tinghallen står over for en omfattende ombygning og forbedring af faciliteterne til op mod 70 millioner kroner. Et projekt, der også indebærer et fremtidigt tæt samarbejde mellem Tinghallen, Viborg HK, Viborg FF og Spillestedet Paletten, der flytter fra Vesterbrogade til Tingvej.

Som Tinghallens nye adm. direktør skal Claus Donslund stå i spidsen for det omfattende byggeri, ligesom han får det øverste driftsansvar for både Tinghallen, Viborg Stadionhal og de øvrige bygninger og faciliteter, som indgår i samarbejdet.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.