Et samlet ski-Norge

Hemsedal, Voss, Beitostølen, Norefjell og Geilo samarbejder om at tiltrække flere udenlandske skientusiaster.

Geilo står bag initiativet, som samler destinationerne i en fælles markedsføring på verdens største ski- og vintermesse i London. Sammen satser de fem destinationer på at generobre markedet blandt de europæiske skientusiaster. Under ’The Ski and snowboard show’ i London fra 31. oktober til 4. november står de side om side for at charmere briterne.

”Vi er stolte over at præsentere Norge og vores fem destinationer på det, som bliver den største stand på skimessen”, siger markedschef Møyfrid Østby Larsen, Visit Geilo.

De norske skidestinationer oplever stærk konkurrence, både fra hinanden og fra andre destinationer verden over. Lave flypriser og en stærk norsk krone er en forklaring. Nu er de fem destinationer imidlertid gået sammen i en fælles offensiv for at markedsføre de norske skidestinationer.

”Ved at være til stede på messen viser vi tydeligt hvem vi er overfor nye samarbejdspartnere og ikke mindst potentielle skigæster. USA, Canada, Frankrig, Italien og Østrig optager som regel størst plads på messen, i år vil det være Norge som tager al opmærksomheden”, slutter han.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.