Eurail og Grimaldi Lines i samarbejde

france-promo1Rejsende på Eurail Pass kan nu få op til 40% rabat på europæiske færgeruter til og fra Spanien, Grækenland, Sicilien og Sardinien. 

Det er Eurails partner Grimaldi Lines, som tilbyder 20% rabat på færgeruterne, samt yderligere 10% rabat ved booking af sovestole, køjer og kahytter for rejsende med Eurail Pass.

Rabatterne gælder også i off-season perioden fra 15. september til 21. december, hvor der kan spares op til 40% på færgeruterne i Middelhavet.

Eurail rejsende kan finde yderligere informationer på Rail Planner App, som kan downloades gratis fra App Store eller Google Play.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.