Fælles branding af Nordatlanten

NATA har indset nødvendigheden af fælles branding af Færøerne, Island og Grønland og iværksat en konkurrence blandt udvalgte reklamebureauer, om en fælles profil og en online-kampagne til at understøtte et nyt website. Valget faldt på islandske TBWA, som vil præsentere en kampagne i september på Vestnorden Travel Mart.

 

I april var Nordatlantens Brygge ramme om ”Nordatlantiske Dage” med modeshow, foredrag, slædehunde, vikinger, kajakvendinger og boder langs kajen med alt fra rejsebureauer til smagsprøver fra de tre lande. NATA håber at kunne gøre det til en årligt tilbagevendende begivenhed.

 

Island var de første til, i samarbejde med BMI Publication i England, at tilbyde agenter mulighed for at certificere sig som Islandskyndige gennem Iceland Informer. Lige nu udarbejder NATA på det tilsvarende for Færøerne og Grønland, men udvidet så potentielle turister også kan få adgang. Målet er at gøre Vestnorden kendt gennem lærende leg på internettet. Projektet ventes præsenteret i januar 2009.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.