Fængselsdom for at sige ’sprængstof’

Det gik ud over en kvindelig ph.d. studerende fra Københavns Universitet, som var på vej til en kongres i England. Hun havde taget shampoo med på turen, men der var mere end de tilladte 100 milliliter i shampoo-beholderen, så sikkerhedsvagterne gav besked på, at den rejsende ikke kunne få sin shampoo med, skriver ekstrabladet.dk.

 

Ifølge kvindens eget udsagn i retten fik det hende til at spørge, om sikkerhedsvagten troede, det var sprængstof. Men sikkerhedsvagterne fortalte, at kvinden var blevet vred og havde sagt at shampoo’en var sprængstof og siden, da hun kastede tandpasta og creme i en plasticpose, havde hun også kaldt begge dele for sprængstof.

 

Det endte med, at kvinden blev anholdt og har nu efter et års venten fået sin dom på ti dages betinget fængsel for trusler, selv om hendes forsvarer Louis Beck Nielsen beskriver sagen som ’det rene galimatias’.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.