Færre flyver til Danmark

Skyscanner.dk kan afsløre, at det europæiske rejsepublikum til København, Aalborg og Aarhus er stagnerende eller direkte faldende, skriver ekstrabladet.dk.

 

Fra 2009 til 2010 kunne skyscanner.dk spore betydelig vækst, men den største søgning går til andre destinationer end de danske – både blandt europæiske og amerikanske flyrejsende.

 

Undersøgelsen omfatter rejsende fra Frankrig, Storbritannien, Tyskland og Sverige og herfra er tendensen faldende til Københavns Lufthavn bortset fra Frankrig, hvor interessen er steget 20%.

 

For Aarhus og Aalborg har der været stigende interesse på det britiske marked med henholdsvis 45 og 25%, mens tyskerne har halveret interessen for Aarhus og med to tredjedele for Aalborg. Fra Frankrig og Sverige er interessen uændret eller let stigende.

 

Søgningerne på det amerikanske marked er med hensyn til København faldet med 20%. Interessen for Aalborg er mere end halveret, mens der har været en lille vækst i søgningerne på Aarhus.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.