Færre krydstogter til Århus

Turistdirektør Chris Jensen, VisitAarhus, må konstatere at der i den kommende sæson kun er planlagt mellem 13 og 15 anløb i Århusmod 21 skibe og 25.536 gæster sidste år. Samtidig frygtes det, at antallet af anløb bliver endnu mindre de kommende år, skriver jp.dk.

 

Det har fået VisitAarhus til at genoverveje strategien om at udbygge faciliteterne i Århus med henblik på at udbygge positionen som Danmarks krydstogthavn nummer to. De mange penge, der investeres i projektet kan ifølge Chris Jensen anvendes bedre andre steder. Overvejelserne indgår i arbejdet med en turismestrategi for Århus de kommende tre år.

 

Århus City Forenings direktør Claus Bech, er ikke enig og frygter, at hvis man begynder at vælge krydstogtturismen fra, vil den blive langt sværere at hente tilbage til byen, hvor den betragtes som et stort plus.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.