Stand By på RSS


Stand By tilbyder nu også at modtage vores e-mail nyheder på det såkaldte RSS system. RSS benyttes af stadigt flere medier, og består af et lille, gratis downloadbart program, der henter nyhederne direkte fra nyhedsportaler, og derefter viser dem i en særlig indbakke.

Idéen bag RSS er, at læseren får hver enkelt artikel, der abonneres på, leveret direkte til sin computerskærm i form af en overskrift i et lille ”nyhedsvindue”. Finder man overskriften interessant klikker man blot på den, og kommer fluks direkte ind til den pågældende artikel på vores webside. Ønsker man ikke at læse en artikel ignorerer man blot overskriften i nogle sekunder, hvorefter den forsvinder fra skærmen.

For at kunne benytte vores RSS service skal man have installeret et RSS program, for eksempel det gratis Feedreader, som kan hentes ved at klikke her.

Følg derefter instruktionerne i programmet, og indsæt nedenstående internetadresse i programmets adresselinje:

http://www.standby.dk/7479.0.html

Indtil videre vil RSS være et supplement til udsendelsen af morgen- og middagsnyheder, og man får altså de samme historier, uanset om man installerer RSS eller ej.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.