Ny direktør for Københavns Lufthavne

Den 45-årige Brian Petersen, der kommer fra den internationale dagligvarekoncern Proctor & Gamble, vil så hurtigt som muligt og senest 1. juli afløse Niels Boserup som administrerende direktør for Københavns Lufthavne.
Efter 16 år som chef for Københavns Lufthavne fratræder Boserup for at gå på pension.
Siden november i fjor har et headhunterfirma på vegne af Københavns Lufthavne jagtet Boserups afløser, og valget faldt på Brian Petersen på grund af hans store internationale erfaring med at skabe vækst og udvikle kundeprodukter.
Brian Petersen har været i Proctor & Gamble i 19 år senest med base i den kinesiske vækstregion Guangzhou. Han har tidligere haft lederstillinger i England, Sverige, Tyskland, Marokko, Schweiz.
Og den nye direktør har allerede sat sig et ambitiøst mål om at gøre Københavns Lufthavn til en af verdens bedste lufthavne.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.