Hotel D’Angleterre relancerer det store kagebord

Søndag d. 6. januar 2008 relancerer Hotel D’Angleterre sit tidligere så velkendte koncept: kagebord med te og kaffe i Palmehaven hver søndag fra kl. 15 – 17. Den berømte pianist Henrik Schouw underholder på flygel med et klassisk repertoire.

Hotel D’Angleterre genoptager en af sine stolte traditioner, der stammer helt tilbage til tiden omkring 1900-tallet, hvor Palmehaven var indrettet efter kontinental mode med palmer og smukke marmorskulpturer. Her nød Københavns bedre borgerskab deres eftermiddagste til de dansende toner af tidens bedste orkestre.

”Champagnebrunchen i Restaurant D’Angleterre er blevet en stor succes, og i forbindelse med det, har vi også fået rigtig mange forespørgsler på Hotel D´Angleterres tidligere så kendte søndagskagebord. Vi glæder os derfor over, at vi fra januar kan byde gæster og københavnerne inden for i den smukke Palmehave til stort kagebord med udsøgte kager fra bl.a. D’Angleterres egen konditor,” siger Tony Bak, Hotel D’Angleterres adm. direktør.

”Vores kagebord i Palmehaven er uden tvivl en begivenhed som såvel københavnere som byens gæster vil tage godt imod. Det lægger op til en hyggelig eftermiddag sammen med familie og venner – så hvorfor ikke overraske med et smukt gavekort til jul og invitere til kaffe & kage på Hotel D´Angleterre?”, spørger Tony Bak. 

Skrevet af

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.