Sådan bekæmpes jetlag

Som forretningsmand eller sportsmand, er det nemlig ofte, at man skal yde en toppræsentation fra det øjeblik flyet laver bremsespor i landingsbanen.

Det har medført en skov af rådgivningsfirmaer, medikamenter og gode råd for at modvirke jetlag.

Et af rådene er at sluge en kop kaffe og skynde sig at tage en lur. Det tager en halv time før koffeinen virker. Når man vågner er man frisk. 

Et andet godt råd, er, at det er en god idé at bevæge sig under flyveturen.

Erfarne rejsende har glæde af et tilskud Melatonin-hormon, som er med til at geninstallere det indre ur. Det kombineres ofte med brug af en lyskasse.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.