Direkte på ferie fra Bornholm

Bornholmerne er rejselystne i år. Spies og Tjæreborg Rejser er i den kommende sommer gået sammen om at sende fire A321-fly med plads til 844 passagerer fra Bornholms Lufthavn til Rhodos, Kreta og to gange Mallorca. To fly til Rhodos og Mallorca er udsolgt, og på de to sidste fly til Mallorca og Kreta er der kun ca. 35 pladser tilbage.
MyTravel Airways besluttede derfor tidligere på året at indsætte et ekstrafly fra Bornholm i skolernes efterårsferie. Men hvor ønsker bornholmerne selv, at dette fly skal flyve hen?
I mere end en måned har de ca. 43.000 øboere kunnet stemme på fem rejsemål: Tyrkiet, Cypern, Mallorca, Kreta eller Tunesien.
I weekenden sluttede folkeafstemningen, som op mod 700 har deltaget i. Konkurrencen var tæt, og da der var dødt løb mellem Kreta og Mallorca vælger rejseudbyderne at indsætte et ekstrafly til hver af de to destinationer.
Og sådan bliver det så. I stedet for blot at sende 211 øboere fra Bornholm til Kreta i ni dage med afrejse den 11.oktober, snupper flyet en ekstratur fra klippeøen den 20. oktober.  Destination: Mallorca – nr. 2 i ”folkeafstemningen”.
I år skal op mod 1.300 bornholmere rejse på solferie med Spies og Tjæreborg Rejser fra Bornholms Lufthavn – heraf 422 på grund af afstemningen.

Skrevet af