Direkte på ferie fra Bornholm

Bornholmerne er rejselystne i år. Spies og Tjæreborg Rejser er i den kommende sommer gået sammen om at sende fire A321-fly med plads til 844 passagerer fra Bornholms Lufthavn til Rhodos, Kreta og to gange Mallorca. To fly til Rhodos og Mallorca er udsolgt, og på de to sidste fly til Mallorca og Kreta er der kun ca. 35 pladser tilbage.
MyTravel Airways besluttede derfor tidligere på året at indsætte et ekstrafly fra Bornholm i skolernes efterårsferie. Men hvor ønsker bornholmerne selv, at dette fly skal flyve hen?
I mere end en måned har de ca. 43.000 øboere kunnet stemme på fem rejsemål: Tyrkiet, Cypern, Mallorca, Kreta eller Tunesien.
I weekenden sluttede folkeafstemningen, som op mod 700 har deltaget i. Konkurrencen var tæt, og da der var dødt løb mellem Kreta og Mallorca vælger rejseudbyderne at indsætte et ekstrafly til hver af de to destinationer.
Og sådan bliver det så. I stedet for blot at sende 211 øboere fra Bornholm til Kreta i ni dage med afrejse den 11.oktober, snupper flyet en ekstratur fra klippeøen den 20. oktober.  Destination: Mallorca – nr. 2 i ”folkeafstemningen”.
I år skal op mod 1.300 bornholmere rejse på solferie med Spies og Tjæreborg Rejser fra Bornholms Lufthavn – heraf 422 på grund af afstemningen.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.