Okserne er slagtet til jubilæum

“Vi har forberedt os godt. Vi løber ikke ud for råvarer,” siger direktør Peter Borup (foto) fra Imperial Hotel i København, som i dag fejrer 50 år jubilæum. Det sker blandt andet med servering af oksehøjreb- sandwich og fadøl udenfor Brasseriet “til naboer og flinke forbipasserende”. Vi gætter på at alle er flinke, når de går forbi!



Indenfor er der gjort klar til reception, hvor over 200 har takket ja til at komme forbi mellem kl. 15 og 18.



“Kom ind i Aladdins Hule og nyd Imperial Hotels ånd, den stilfulde renovering og vort klassiske køkken, ” hedder det i invitationen.



Hoteller er nu en del af Arp Hansens kæden med otte søsterhoteller i København.



“Er det Aladins ånd eller er det Sonja Mathiesens ?”



“Nok snarere den sidste, som desværre ikke selv kommer på grund af et mindre helbredsproblem. Hun ringede afbud i går, ” fortsætter Peter Borup. “Det var hun ked af, og det var vi også. Hun har mere end nogen sat sit præg i rigtig mange år på netop vort hotel.”



-ejv

Skrevet af