Sterling skal betale svensk erstatning

Sterling skal betale i alt 45.000 svenske kr. i erstatning til 19 svenske rejsende, som måtte forlænge deres ophold i Berlin med et døgn på grund af en ændret tidstabel.

Det svenske Allmänna Reklamationsnämnden har besluttet, at det danske lavprisselskab skal udrede erstatningen til de forsinkede svenske passagerer, selvom det slet ikke var Sterling, der fløj ruten. Det gjorde nemlig det svenske lavprisselskab FlyNordic, men i code share med Sterling, hvor passagererne havde købt flyrejserne.

Den samlede billetpris var kun omkring halvt så stor som erstatningen, nemlig 24.700 sv. Kr.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.