Ny rejseredaktør på B.T.

B.T. har fået ny rejseredaktør. Det er Lars Johansen, redaktionschef, som afløser den fyrede tidligere rejseredaktør Susanne Jørgensen.

“B.T. Rejser satser på at ligge mellem 12 – 16 sider i rejsetillægget hver fredag. Vi følger avisens strategi om det B.T. læsere bruger. Danmark, charterferie, campingferie og nærområderne Tyskland, Sverige og Norge er i fokus samt familieferier og ferier med børn. Ikke så meget de dyre eksotiske ferier. Vi kan godt skrive om eksotiske ferier, hvis familien med børn har haft deres livs rejse, men ellers går vi typisk ud fra ferier der hvor vore læsere tager hen, og som koster 5.000 – 6.000 kr. pr. rejse,” siger Lars Johansen til Stand By.

“Der tales om, at B.T. og Berlingske Tidendes rejseredaktioner skal arbejde tæt sammen?” “Det er rigtigt, at efter DBO ( Det Berlingske Officin) har fået ny ejer undersøges, hvordan man eventuelt kan rationalisere driften og arbejde tættere sammen. Det kunne være et samarbejde mellem B.T. og Berlingske Tidendes rejseredaktioner, eller andre indenfor DBO. Men det er på et rent tankeudviklingsstadie i øjeblikket. Der er ikke truffet nogen beslutning. Det undersøges,” siger Lars Johansen.

Skrevet af