Fremgang for NOVASOL og Dansommer

Det er blot et par uger siden, at NOVASOL og Dansommer sendte deres katalog for næste år på gaden. Alligevel kan de allerede nu notere en øget udlejning i første udlejningsperiode af 2006 i forhold til samme periode i 2005 ­ et år, hvor udlejerne i feriehusbranchen har været trængt af en vigende tysk efterspørgsel.
Oven på en lidt skidt sæson i 2005 er der nu gode udsigter for udlejningen af danske sommerhuse igen. Således tegner der sig et positivt billede for den første udlejningsperiode af 2006 både hos NOVASOL og Dansommer. Det sker, efter at de to feriehusudlejere har sendt deres katalog for næste år på gaden. Skønt kataloget først lige er kommet ud i november, har NOVASOL og Dansommer allerede nu udlejet 2 procent flere feriehuse, end de gjorde i samme udlejningsperiode i 2005.
Dette års negative resultat for udlejningen af danske sommerhuse skyldes først og fremmest den økonomiske og politiske usikkerhed i Tyskland. Ikke desto mindre har NOVASOL og Dansommer, der tilsammen udlejer mere end hvert tredje sommerhus i Danmark, netop øget deres markedsføringsaktiviteter i Tyskland her i efteråret. ²Vi ser de første positive resultater for 2006 som en god første runde i kampen om de tyske gæsters gunst. Men der er mange runder endnu. En af de vanskelige perioder bliver juni måned, når der afholdes VM i fodbold i Tyskland. Under VM tilbyder vi derfor vore gæster særligt fordelagtige priser, fortæller Bernd Muckenschnabel, der overtog posten som administrerende direktør i NOVASOL A/S i slutningen af november.

Skrevet af

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.