Får indtager London

Frode_Faar_300dpiEt kendt får indtager London i den gode sags tjeneste. Det er ’Frode Får’ (Shaun the Sheep), der som farverige skulpturer er placeret over hele London og i Bristol i det sydvestlige England.

Den første flok på 50 blev opstillet i London i weekenden og vil være en del af hovedstaden frem til 25. maj. 70 skulpturer ’græsse’ i Bristol fra 6. juli til 31. august.

”Der vil helt sikkert være mange børn og barnlige sjæle, som vil kunne hygge sig med at finde de mange får og samtidig få sig en kulturel oplevelse. Det giver også mulighed for, at man kan få et ganske særligt feriefoto,” siger Jan Lockhart, adm. direktør i FDM travel.

Vælger man fårejagt i London, kan man downloade en særlig ’får spotter’ til Android- og Apple-enheder. Her kan man bl.a. afkrydse alle skulpturerne og indsamle trofæer.

Begge fåreflokke ender på auktion i efteråret. Formålet er at samle ind til Wallace & Gromit’s Children’s Charity og The Grand Appeal, Bristol Børnehospital Charity, som støtter syge børn. ’Frode Får’ har over fem millioner fans på sociale medier og tv-serier, som udsendes 170 steder verden over.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.