Fårup Sommerland ansætter tidligere direktør

Per Dam Jensen.

Tidligere direktør Per Dam Jensen er ansat som som adm. direktør i Fårup Sommerland. Direktørskiftet kommer efter salget i november hvor Henrik Scnack købte sin forretningspartner Søren Kragelunds aktier.

Henrik Snack ejer nu – sammen med sønnerne Martin Norrbom Sams og Jakob Schnack – hele Fårup Sommerland og samtidig stoppede Søren Kragelund, søn til Fårup Sommerlands stifter, som adm. direktør. Per Dam Jensen er kendt med Fårup Sommerland, hvor han har arbejdet som sæsonansat, personalechef, bestyrelsesmedlem, og fra 2012 til 2013 som adm. direktør, skriver finans.dk.

”Jeg har tidligere sagt, at det at stå i spidsen for Fårup Sommerland var en drømmestilling – det er det stadig. Selv om jeg er rigtig glad for mit nuværende virke, blev jeg utrolig glad, da jeg blev kontaktet og spurgt, om jeg var interesseret i at stå i spidsen for Fårup”, siger Per Dam Jensen, der i 2013 forlod Fårup Sommerland for at blive direktør for film- og musikselskabet Sandrew Metronome.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.