Fårup Sommerland ansætter tidligere direktør

Per Dam Jensen.

Tidligere direktør Per Dam Jensen er ansat som som adm. direktør i Fårup Sommerland. Direktørskiftet kommer efter salget i november hvor Henrik Scnack købte sin forretningspartner Søren Kragelunds aktier.

Henrik Snack ejer nu – sammen med sønnerne Martin Norrbom Sams og Jakob Schnack – hele Fårup Sommerland og samtidig stoppede Søren Kragelund, søn til Fårup Sommerlands stifter, som adm. direktør. Per Dam Jensen er kendt med Fårup Sommerland, hvor han har arbejdet som sæsonansat, personalechef, bestyrelsesmedlem, og fra 2012 til 2013 som adm. direktør, skriver finans.dk.

”Jeg har tidligere sagt, at det at stå i spidsen for Fårup Sommerland var en drømmestilling – det er det stadig. Selv om jeg er rigtig glad for mit nuværende virke, blev jeg utrolig glad, da jeg blev kontaktet og spurgt, om jeg var interesseret i at stå i spidsen for Fårup”, siger Per Dam Jensen, der i 2013 forlod Fårup Sommerland for at blive direktør for film- og musikselskabet Sandrew Metronome.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.