Fårup Sommerland i europæisk topklasse

7e9d44f2-f6e3-48a4-9aff-c834a777991bFårup Sommerland sikrede sig igen i år en flot andenplads i konkurrencen om at blive Europas bedste forlystelsespark.

Det skete ved en konference arrangeret af det anerkendte forlystelsesmagasin Kirmes & Park Revue, som hvert år kårer de bedste parker. Og for andet år i træk nåede Fårup Sommerland en andenplads i kategorien ’Forlystelsesparker med under én million årlige gæster’.

”Vi har gennem en halv menneskealder arbejdet målrettet på at skabe et nordjysk ’fyrtårn’ – og det føler jeg, at vi nu bliver belønnet for. Prisen er en anerkendelse af, at vi leverer gode oplevelser. Og så er jeg naturligvis yderst tilfreds med, at vi bliver lagt mærke til i international sammenhæng – det varmer en nordjydes hjerte”, siger Søren Kragelund, adm. direktør i Fårup Sommerland til TV2 Nord.

Han var med i Barcelona og modtage prisen, som ikke kun vækker glæde i det nordjyske – også chefredaktøren på Kirmes & Park Revue var tilfreds med resultatet:

Top 10 listen ser således ud: 1: Erlebnispark Tripsdrill i Tyskland, 2: Fårup Sommerland i Danmark, 3: Nigololand i Frankrig, 4: Belantis i Tyskland, 5: Gulliver’s Land i England, 6: Fraispertuis City i Frankrig, 7: Kolmårdens Djurpark i Sverige, 8: Fantasiana Strasswalchen i Schweiz, 9: Conny-land Schweiz og 10: Powerpark i Finland.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.