Færre danskere ønsker All Inclusive

bravo tours all inclusiveNår danskerne vælger rejsebureau, er servicen vigtigst. De bestiller ferien 3-6 måneder før, og hotellet skal være med All Inclusive.

41% bestiller ferien 3-6 måneder før, mens 2% allerede tager beslutningen et år før afrejse. 31% mener, at servicen er det vigtigste parameter, når de vælger rejsebureau. Det er adm. direktør Peder Hornshøj fra Bravo Tours glad for: ”Det er jo grundstenen i Bravo Tours – at levere god service lige fra gæsterne bestiller til de er hjemme igen. Det overrasker mig ikke, at prisen er vigtig, men jeg er glad for, at anbefalingen fra familie og venner er næsten lige så vigtig. Tidligere i år blev Bravo Tours kåret til det rejsebureau, som flest vil anbefale til andre.

En anden afgørende ting for danskerne er maden. 41% foretrækker All Inclusive, hvilket er mindre end de seneste år. Peder Hornshøj tror forklaringen skal findes i finanskrisen: ”All Inclusive toppede, da finanskrisen var værst. Med All Inclusive har man fuldstændig styr på feriebudgettet. Men det er ikke længere lige så vigtigt, og generelt vil danskerne ud og spise og nyde den gode feriestemning”.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.