Færre livredningsaktioner

livredder stationTrygFondens livreddere har spejdet langt efter badegæster i nød denne sommer. 18 gange måtte en livredder rykke ud for at redde liv, og det er 650 færre redningsaktioner end i sommeren 2014.

Anders Myrhøj, chef for drift og sekretariat i TrygFondens Kystlivredning: ”De få redningsaktioner vidner om færre badegæster på de danske kyster. Mange har oplevet, at sommervejret i år ikke har været strålende. Vi har også på strandene oplevet færre dage med oplagt badevejr”.

”Vores livreddere har haft mulighed for at bruge ekstra tid på at træne deres færdigheder og på at oplyse badegæsterne om sikker adfærd i vandet”.

Selv om sidste halvdel af august indtil videre har budt på strålende sensommervejr, bliver livredderne ikke hængende på deres poster, skriver dr.dk.

”Vi bliver ofte spurgt, om vi kan holde åbent lidt længere, hvis sensommeren byder på strandvejr. Men de fleste af vores livreddere er studerende eller har fast arbejde og skal nu tilbage på skolebænken eller til kontoret”, siger René Højer, programchef med ansvar for bade- og vandsikkerhed.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.