Fagmesse omsætter milliarder

world travel market 2014 rejsemesse LondonI disse dage afvikles den store årlige fagmesse for rejsebranchen, World Travel Market, i London – ifølge arrangørerne indgås der i de fire hektiske dage aftaler for ca. 22 milliarder kr.

Bag World Travel Market står Reed Travel Exhibitions, der har fire WTM-fagmesser verden over med WTM i London som den største – og ældste – i år er det den 35. udgave.

WTM i London har i år 5.000 udstillere (1.500 primære udstillere med en stand, mens resten er mindre firmaer med plads på en stand hos en hovedudstiller) og 50.000 besøgende på den lukkede fagmesse, oplyser arrangøren.

Holder arrangørernes research-tal fra sidste års WTM i London, indgås der i disse dage aftaler indenfor rejsebranchen til værdi af 3,7 milliarder dollars. World Travel Market besøges af topchefer og indkøbere fra rejsebranche, de mange udstillere, turistministre, pressefolk osv.

Som eksempel på indgåede aftaler ved sidste års WTM i London nævnes Encore, et selskab med speciale i at levere teater- og musical-billetter i London, der på sidste års WTM lavede aftaler om levering af teaterbilletter til rejsebureauer for ca. 50 mio. kr.

Reed Travel Exhibitions har sat datoer på sine 4 WTM næste år: WTM Africa, Cape Town, 15-17. april, WTM Latin America, Sao Paulo, 22-24. april, Arabian Travel Market, Dubai, 4-7. maj og World Travel Market, London, 2-5. november.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.