Falk Lauritsen i nye lokaler

Falk Lauritsen Rejser Bredgade 24En af Danmarks ældste rejsearrangører er flyttet i nye lokaler i Herning. Det er over 45 år siden, Falke Rejser, som dengang havde til huse på Falke Markeds centrallager i Herning, begyndte at sende danskerne ud i verden, og siden har Falk Lauritsen drevet selskabet fra forskellige adresser.

Nu er det tid til at flytte igen. Denne gang til Hernings gågade, og det fejres den 29. marts, hvor der kl. 10.00-15.00 inviteres til indvielse med attraktive åbningstilbud.

Fire spillere fra FC Midtjylland kommer og skriver autografer til fremmødte fans og feriegæster fra kl. 14.00-15.00. Fra kl. 13.00-15.00 er der mulighed for at hilse på vinderholdets afholdte maskot Lupus, som har hjulpet FC Midtjylland på guldkurs.

Falk Lauritsen Rejsers direktør, Søren Falk Lauritsen, glæder sig til at byde gamle og nye gæster indenfor bag den nye facade på Bredgade i Herning.

”Falk Lauritsen Rejser har været igennem en enorm udvikling, siden min far i 1967, besluttede sig for at sælge rejser over skranken i sin supermarkedskæde, Falke Marked, der i øvrigt havde lokaler i et industriområde. Vi har værnet om vores værdier lige siden, men samtidig og med rettidig omhu fulgt rejsetrends og tendenser, og det bliver vi naturligvis ved med. Jeg er godt tilfreds med de nye omgivelser, hvor medarbejderne er kommet tættere på hinanden,” siger Søren Falk Lauritsen.