Familieferie er ægte rejseglæde

familieferieÆgte rejseglæde er for de fleste forbundet med at tilbringe kvalitetstid med familien, viser undersøgelse fra Falk Lauritsen Rejser.

Rejsearrangøren har spurgt 1.111 Facebook-brugere om, hvad de forbinder med ægte rejseglæde, og en del tyder på, at mange rejsende sætter sociale aspekter over alt andet. I hvert fald svarer en tredjedel, at det at være sammen med familien er ægte rejseglæde.

At nyde det dejlige vejr kommer ind på en andenplads, mens lidt over 16% forbinder nye kulturoplevelser med ægte rejseglæde.

Søren Falk Lauritsen: ”Falk Lauritsen Rejser er i udpræget grad et rejseselskab for hele familien. Det understreges bl.a. af vores tætte samarbejde med Legoland og af de mange aktiviteter for både mindre og større børn og unge på vores rejsemål. På den baggrund er det dejligt bekræftende at se, at så mange kæder ægte rejseglæde sammen med tanken om at tilbringe ferierne sammen med børn, forældre, bedsteforældre – hinanden.”

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.