Farvel til arbejdshest

thomas cook airlines Airbus A321

En af Thomas Cook Airlines Scandinavias nye Airbus A321’ere i Københavns Lufthavn, foto: Arne V. Petersen

Nordens største charterflyselskab, Thomas Cook Airlines, har sagt farvel til sine sidste Airbus A320 – de er udskiftet med seks større A321. ”Markedssituationen er ualmindelig vanskelig,” siger den adm. direktør. Thomas Cook Airlines er klar til weekendens Ferie for Alle-messe i Herning.

I starten af måneden sluttede epoke for Thomas Cook Airlines Scandinavia. Her gennemførtes sidste flyvning med A320-fly, der nu er udskiftet med nye A321-fly. Turen gik fra Billund til Las Palmas, siger selskabets salgsdirektør, John Alexandersen, til Thomas Cook Airlines’ personaleblad.

I samme blad siger flyselskabets adm. direktør, Torben Østergaard, at der pga. overkapacitet og stort konkurrencetryk er en ualmindelig vanskelig markedssituationen.

Også i år har Thomas Cook Airlines’ moderselskab, Spies, største charterstand på weekendens kommende feriemesse i Herning. Her har Thomas Cook Airlines igen fået plads.

I 2014 var Thomas Cook Airlines 15. største flyselskab i Københavns Lufthavn. 273.447 fløj med Nordens største charterflyselskab – 3.299 færre i forhold til 2013.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.