Farvelkommen-reception hos Gouda

Jesper Kjeldsgaard.

Jesper Kjeldsgaard.

RECEPTION: Gouda Rejseforsikring er flyttet sammen med sin norske ejer, Gjensidige, i København. Torsdag i denne uge er der housewarming for rejsebranchen – samt mulighed for at sige farvel til Goudas afgående direktør og goddag til hans afløser på A.C. Meyers Vænge 9 mellem kl. 16 og 20.

Af hensyn til indkøbene vil Gouda gerne have tilmelding sendt til: lmn@gouda.dk

Knap et år efter den norske gigant Gjensidige Forsikring overtog Gouda Rejseforsikring stopper Goudas nordiske direktør, Jesper Kjeldsgaard, efter seks år på posten.

Han afløses af 49-årige Uffe Svennson, der trods sit svenske efternavn er pæredansk. Han var indtil skiftet til Gouda direktør for privatområdet i Gjensidiges svenske filial.

”Jeg stopper efter eget ønske og seks spændende år med et fantastisk team. Men jeg er sulten på at prøve noget andet, gerne i rejsebranchen, hvor jeg har min sjæl,” sagde Jesper Kjeldsgaard for nylig til standby.dk

”Nu kommer sommerferien og fra august går jeg i gang med at se på fremtiden. Jeg har ideer om, hvad jeg vil, men dem holder jeg indtil videre for mig selv,” sagde Jesper Kjeldsgaard.

Uffe Svennson har været i Gjensidige siden 2009. Før var han direktør for Nassau Forsikring og var tidligere hos Baltica (i dag Tryg Forsikring).

Gjensidige havde sidste år driftsindtægter på 19,5 mia. kr. og 3.100 ansatte, herunder 715 i Danmark