Turkish Airlines tester e-tickets i København

Turkish Airlines går som noget helt nyt i gang med at teste e-tickets i København fra november måned. Målet er, at e-tickets skal være en almindelig del af billetprogrammet fra december eller januar måned, og at det skal være muligt selv at checke ind på maskiner i Københavns Lufthavn før sommerprogrammet næste år inden 1. juni.
”E-tickets vil være en fordel både for den rejsende og for Turkish Airlines. Kunden kan selv printe sit program og kundenummer ud, og skal ikke hente en billet eller have den tilsendt. Turkish Airlines skal ikke skrive billetten ud og sparer personale. Desuden er der ingen risiko for, at billetten bliver stjålet,” siger Eser Ciddi, direktør, Turkish Airlines, København til Stand By.
”Målet er i første omgang at sælge omkring 10 procent a billetterne som e-tickets. Senere skal det gerne blive omkring dobbelt så meget,” siger Eser Ciddi.
Turkish Airlines har daglige afgange til Istanbul fra København hele året, og i sommerhalvåret afgange til flere byer i Tyrkiet i løbet af ugen

Skrevet af