FDM travels fjerde USA messe

Sidste år besøgte mere end 4.000 gæster FDM travels USA-rejsemesse.

USA er danskernes oversøiske favoritdestination. FDM travel sendte i 2016 mere end 24.000 danskere til USA, og søndag den 5. marts står 39 udstillere og hele FDM travels stab af eksperter klar til at inspirere til en USA-rejse på Danmarks eneste USA-rejsemesse i Docken i København.

”Sidste år besøgte mere end 4.000 vores rejsemesse. USA er rejselandet, man aldrig bliver træt af. Der er altid noget nyt at opleve. I år har vi som noget nyt også udstillere fra Hawaii, Oregon og New England med, så der er endnu mere at høre om,” siger Jesper Ewald, salgs- og indkøbschef i FDM travel.

Tre lokaler er dedikeret til 29 forskellige rejseforedrag om alt fra Nationalparker til Sydstaternes charme, kør selv-rundrejser, krydstogter og forlystelsesparker. Desuden er der stande med inspiration hos danske og amerikanske eksperter. Man kan også smage på det amerikanske køkken, når der på diner-manér serveres burgere.

Mere om FDM travels USA-rejsemesse på fdm-travel.dk/usa-rejsemesse.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.