FDM travels fjerde USA messe

Sidste år besøgte mere end 4.000 gæster FDM travels USA-rejsemesse.

USA er danskernes oversøiske favoritdestination. FDM travel sendte i 2016 mere end 24.000 danskere til USA, og søndag den 5. marts står 39 udstillere og hele FDM travels stab af eksperter klar til at inspirere til en USA-rejse på Danmarks eneste USA-rejsemesse i Docken i København.

”Sidste år besøgte mere end 4.000 vores rejsemesse. USA er rejselandet, man aldrig bliver træt af. Der er altid noget nyt at opleve. I år har vi som noget nyt også udstillere fra Hawaii, Oregon og New England med, så der er endnu mere at høre om,” siger Jesper Ewald, salgs- og indkøbschef i FDM travel.

Tre lokaler er dedikeret til 29 forskellige rejseforedrag om alt fra Nationalparker til Sydstaternes charme, kør selv-rundrejser, krydstogter og forlystelsesparker. Desuden er der stande med inspiration hos danske og amerikanske eksperter. Man kan også smage på det amerikanske køkken, når der på diner-manér serveres burgere.

Mere om FDM travels USA-rejsemesse på fdm-travel.dk/usa-rejsemesse.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.