FDM travels USA-rejsemesse tiltrak 4.000

Kulturkajen Docken i København lagde lokaler til den store USA-rejsemesse.

Kulturkajen Docken i København lagde lokaler til den store USA-rejsemesse.

Mange danskere drømmer om at opleve det fascinerende land, hvad enten det foregår i autocamper, åben cabriolet eller på en Harley-Davidson. Det vidner FDM travels USA-rejsemesse om, hvor godt 4.000 kom lidt tættere på drømmen.

”Det understreger endnu engang, at USA er danskernes favoritland. Alle vores USA-rejsespecialister tog imod nysgerrige danskere, der enten havde konkrete spørgsmål, eller manglede inspiration til, hvilken del af USA der skulle udforskes”, siger adm. direktør hos FDM travel, Jan Lockhart.

”Der var travlhed hos vores USA-rejsespecialister fra start til slut, og det har virkelig været en stor oplevelse at møde så mange USA-interesserede, der brænder for at komme afsted. Den store interesse og opbakning til en messe som denne, der kun har fokus på USA, gør også, at vi gentager successen den 6. marts næste år”, siger Jan Lockhart.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.