Fem dræbt i engelsk flyulykke

Fem personer er blevet dræbt i en flyulykke nær Coventry i England. Ulykken skete, da to mindre fly ramte hinanden i luften.
 
 
De foreløbige undersøgelser tyder på, at begge fly var ved at gøre sig klar til landing i Coventry Lufthavn, men hvordan de to fly kunne ramme hinanden, er endnu ikke afklaret.
 
 
En person fra det ene fly er død, mens fire passagerer fra fly nummer to blev slået ihjel ved sammenstødet.
 
 
Politi og lufthavnsmyndighederne er ved at efterforske årsagen til kollisionen ved Coventrys lille lufthavn, hvorfra en del lavprisselskaber sender fly til populære feriemål i navnligt Spanien og Grækenland.

Skrevet af Hanne Aaen Lassen

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.