Femernbro med cykelsti

Ifølge Pia Olsen Dyhr, der er i trafikudvalget for SF, er Tyskland førende på cykelturisme med cyklister, der gerne kører til udlandet. Dem vil man gerne gøre mere for at tiltrække, skriver jp.dk.

 

Hun kobler planerne sammen med den øjeblikkelige fokus på ’Udkantsdanmark’, som lider under faldende turisme, hvilket hun mener en cykelbro kan være med til at modvirke.

 

Socialdemokraternes trafikordfører, Magnus Heunicke, er tiltalt af planen om den 18 kilometer cykelsti og politisk ordfører for De konservative, Henriette Kjær, genkender interessen fra mange henvendelser fra cyklister, der savner en cykelsti på Storebæltsbroen, men inden fortalerne beslutter sig, vil de kende prisen på det endelige projekt.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.