Ferie & Fritid vil have unge på messe

Ferie & Fritid i Bella den 20.- 22. januar ønsker at tiltrække ungdommen. Derfor præsenterer udstillingen et særligt ungdomsområde og lokker de 18-26 årige med gratis entré på udstillingen i samarbejde med STA Travel og Backpacker Planet.

 

”STA Travels motto er ’face-to-face with the world’, og vi tror på, at det er den personlige kontakt, der gør forskellen – især når man som os arbejder med mere komplicerede rejser som jorden rundt, backpacking og rundrejser. Derfor er Ferie & Fritid i Bella en vigtig platform for os. Her kan vi invitere de unge indenfor til at møde os og til at networke med hinanden”, fortæller Martin Bjerg, Salgschef hos STA Travel.

 

Ungdomsområdet vil indeholde et loungeområde med backpacker-tema, hvor der bl.a. vil være en DJ, en Jucy Campervan, Kalles Kaffe og en storskærm, hvor der vil blive vist rejsevideoer fra STA Travels brugere.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Stand By i Norge skriver

Forsinkelser i norske lufthavne – ITG sælges i stumper – Trollstigen åbnes i dag – Ejer hele Beistostølen – Ryanair fik solidt overskud – USA indbringer Airbus for WTO – 11. september effekten aftager – slut med visumpligt til Vietnam.

Åbner postkontor på vulkan

Mens postkontorer i resten af verden nedlægges på stribe, har ø-gruppen Vanuatu gjort det modsatte.

HORESTA stifter ”nattelivsforening”

Organisationen vil gøre det mere trygt at gå i byen, og sikre bedre vilkår for beværtninger med natbevilling.

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.

Mærkeordning for tilgængelighed

Turistbranchen og handicaporganisationerne har indført en særlig mærkeordning for tilgængelighed.