Feriehuse er klar til udlejning

I løbet af juni vil yderligere 108 feriehusejere følge trop, hvilket bringer tallet af udlejningsklare huse op på 193. En tilfreds Flemming Østergaard kan dermed konstatere, at første fase af byggeriet til en samlet værdi af cirka 2 milliarder kroner forløber efter planen.

”Vi overholder vores deadlines. Selv om der endnu er et år til, at alle aktiviteter står klar, er der masser at komme efter. Feriehusenes placering klods op ad Legoland og tæt på Givskud Zoo, er gode argumenter for allerede nu at komme på besøg. Jeg glæder mig selv til at tilbringe nogle dage i mit hus og nyde mulighederne med mine børnebørn”, siger Flemming Østergaard.

Udlejningen af de første 193 feriehuse starter 27. juni, og allerede nu er der god efterspørgsel. Ud over at nyde godt af områdets muligheder vil gæsterne kunne følge byggeriet af en gigantisk AquaDome, der ifølge administrerende direktør, Jan Harrit, bliver Europas mest spektakulære af sin art.

”Den vil sprænge alle rammer for, hvad man hidtil har set, og her tænker vi ikke bare størrelse, men også på oplevelse. man kan suse gennem vandrutsjebanerne, svømme tæt på tropiske fisk eller slappe af i et boblebad. Der er noget for enhver smag i familien. Den store vandrutsjebane, ’Tornadoen’, er den første af sin slags i Europa. Centrets øvrige muligheder, som Monky Tonky legeland, bowlingcentret og det sydlandske torv, ligger lige ved AquaDomen”, siger Jan Harrit.

I løbet af det næste år vil endnu flere feriehuse blive færdige, så at den samlede kapacitet i 2010 vil være 761 huse.

Skrevet af web-redaktionen