Feriehusudlejere har snydt i skat

24timer refererer til en undersøgelse, aom Skat har gennemført blandt 3.000 sommerhusudlejere, hvoraf det fremgår, at de 3.000 sammenlagt har snydt staten for 13 mio. kr. i skat af deres lejeindtægter, skriver epn.dk.

 

20% af landets 200.000 sommerhuse udlejes i kortere eller længere tid og ved at anvende resultaterne fra stikprøvekontrollen påsamtlige 40.000 udlejere kommer man frem til, at staten går glip af 170 mio. kr. i skat af lejeindtægterne.

 

Projektleder i Skat, Klaus K. Hansen, synes det er et nedslående resultat og ser hen til en vedtagelse af et lovforslag, som forpligter udlejningsbureauerne til at indberette lejeindtægter til Skat.

 

Ud over den ikke betalte skat risikerer de ’sorte’ udlejere også en bøde på mellem 5.000 og 50.000 kroner afhængigt af, hvor meget, der er snydt for.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.