Feriehusudlejere har snydt i skat

24timer refererer til en undersøgelse, aom Skat har gennemført blandt 3.000 sommerhusudlejere, hvoraf det fremgår, at de 3.000 sammenlagt har snydt staten for 13 mio. kr. i skat af deres lejeindtægter, skriver epn.dk.

 

20% af landets 200.000 sommerhuse udlejes i kortere eller længere tid og ved at anvende resultaterne fra stikprøvekontrollen påsamtlige 40.000 udlejere kommer man frem til, at staten går glip af 170 mio. kr. i skat af lejeindtægterne.

 

Projektleder i Skat, Klaus K. Hansen, synes det er et nedslående resultat og ser hen til en vedtagelse af et lovforslag, som forpligter udlejningsbureauerne til at indberette lejeindtægter til Skat.

 

Ud over den ikke betalte skat risikerer de ’sorte’ udlejere også en bøde på mellem 5.000 og 50.000 kroner afhængigt af, hvor meget, der er snydt for.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.