Ferieklassikerne hitter igen

ferie bravo toursFerieklassiker rimer til vinter på Gran Canaria og Tenerife – og det har det gjort i mere end 30 år. Igen i år indtager Gran Canaria førstepladsen, når danskerne bestiller efterårs- og vinterferie.

”De Kanariske Øer er evigt populære. De skaber en stemning, der får danske gæster til at bestille den næste ferie, allerede inden de lander i Danmark”, siger Peder Hornshøj, adm. direktør i Bravo Tours.

”Kanarieøerne har muligheder, uanset om man vil opleve, slappe af eller være aktiv. Det giver mulighed for at holde en ægte drømmeferie uanset, hvem man rejser sammen med, og hvilke interesser de har. Så har også den fordel, at de kun ligger en kort flyvetur væk. På blot fem timer kan man skifte fra dansk vinter til sikker sol og varme.

De to mest populære er Tenerife og Gran Canaria, men også Lanzarote og Fuerteventura har vundet indpas. Lanzarote er den mest charmerende, som passer godt på at den ikke skal udvikle sig til en turistfælde. Fuerteventura har oplevet et boom de seneste år med sine flotte hoteller direkte på stranden, der giver mindelser om Caribien.

Over 70% af kunderne rejser til De Kanariske Øer, når de holder ferie i udlandet i vinterhalvåret.