Ferieklassikerne hitter igen

ferie bravo toursFerieklassiker rimer til vinter på Gran Canaria og Tenerife – og det har det gjort i mere end 30 år. Igen i år indtager Gran Canaria førstepladsen, når danskerne bestiller efterårs- og vinterferie.

”De Kanariske Øer er evigt populære. De skaber en stemning, der får danske gæster til at bestille den næste ferie, allerede inden de lander i Danmark”, siger Peder Hornshøj, adm. direktør i Bravo Tours.

”Kanarieøerne har muligheder, uanset om man vil opleve, slappe af eller være aktiv. Det giver mulighed for at holde en ægte drømmeferie uanset, hvem man rejser sammen med, og hvilke interesser de har. Så har også den fordel, at de kun ligger en kort flyvetur væk. På blot fem timer kan man skifte fra dansk vinter til sikker sol og varme.

De to mest populære er Tenerife og Gran Canaria, men også Lanzarote og Fuerteventura har vundet indpas. Lanzarote er den mest charmerende, som passer godt på at den ikke skal udvikle sig til en turistfælde. Fuerteventura har oplevet et boom de seneste år med sine flotte hoteller direkte på stranden, der giver mindelser om Caribien.

Over 70% af kunderne rejser til De Kanariske Øer, når de holder ferie i udlandet i vinterhalvåret.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.