Ferien er blevet mere social

apolloApollos rejsende deler oplevelser med andre rejsende og spørger dem, der selv har boet på hotellet om detaljer, der betyder noget for netop den enkeltes rejse.

I takt med, at alt er blevet mere socialt, er der stigende behov for at spørge andre til råds, inden rejsen bestilles. ”Kunde til kunde” er blevet vigtigere end nogensinde, lyder det fra Apollo.

En rejseudbyder kan ikke lave hotelbeskrivelser ned til enhver detalje, og derfor kan det være rart at stille en tidligere gæst på et hotel de specifikke spørgsmål, som man måtte brænde inde med, inden man lægger sig fast på et hotel.
Samarbejdet med det sociale anmeldelsesværktøj Reevoo.com har vist sig at være kærkomment for gæsterne. Her kan rejsende via Apollos hjemmeside stille spørgsmål til andre, som tidligere har boet på det enkelte hotel. Og det bliver flittigt brugt. Det seneste år er der blevet stillet 3.000 spørgsmål fra den ene kunde til den anden.

”Mange af de spørgsmål, som rejsende har, er meget specifikke. Det er jo individuelt, hvad man lægger vægt på, når man skal vælge hotel, og det forsøger vi at imødekomme,” forklarer Glenn Bisgaard, kommunikationschef hos Apollo.

”Med dette værktøj har vi valgt at trække gardinerne helt til side. Alle anmeldelser og kommentarer er frit tilgængelige, så alle kan se, hvad der bliver skrevet. Det er en helt transparent tilgang med gennemsigtighed for kunderne – og i øvrigt for os, som udbyder, som også bruger det til at sikre, at vores kunder får det bedst mulige produkt.”

Alle Apollos charterrejsende har mulighed for at anmelde hotellet og ferien via et spørgeskema efter endt rejse.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.