Ferier for 55,3 mio. kr. solgt på en uge

Det er en meromsætning på 30% i forhold til samme uge i fjor. 70% af rejserne er sommerrejser – de fleste med afrejse i skolernes sommerferie.

 

”Rigtig mange har brugt de snefyldte dage omkring jul og nytår til at drømme om sol og varme. Men det er ikke kun blevet ved drømmene – internettet har været flittigt brugt, og ca. 60% af de solgte rejser blev booket via nettet”, fortæller direktør i Spies, Jan Vendelbo.

 

Det er især børnefamilierne, der lige nu sikrer sig ferierejser og deres favoritrejsemål for sommeren ser således ud: 1 Mallorca, 2 Tyrkiet, 3 Cypern, 4 Rhodos og 5 Kreta.

 

Star Tour fejrer den bedste uge 1 i 13 år, hvor salget sprængte rammerne. Ugen er traditionelt en stor uge for salg af sommerrejser, og i år fik Star Tour også solgt stort set alle de sidste vinterrejser til februar og marts.

 

De fleste rejser solgt i uge 1 hos Star Tour går til Egypten, Thailand og De kanariske Øer i februar og marts, samt til Mallorca, Tyrkiet og Egypten til sommer.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.