Mødekøbermøde starter i København på søndag


Alverdens mødekøbere mødes selv i København på søndag, og det får Wonderful Copenhagen til at juble af begejstring. Mødeindustrien står for en årlig omsætning på ca. otte mia. kr., og 9.000 arbejdspladser, og ifølge WoCo er mødeplanlæggernes årskongres et vigtigt instrument til at gøre opmærksom på mulighederne i den danske hovedstad.

”Medlemmerne af MPI har stor indflydelse på, hvilke byer der vælges som værtsby, når der skal arrangeres internationale møder og kongresser, så konferencen er en unik markedsføringsmulighed for København og Danmark”, siger direktør i Wonderful Copenhagen Lars Bernhard Jørgensen.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.