Fremgang for Legoland

De seneste års lave besøgstal er i år vendt til en fremgang i besøgstallet i Legos fire forlystelsesparker i Billund, Tyskland, England og USA. I 2004 havde de fire parker samlet 5,69 mio. gæster mod et besøgstal i 2003 på 5,53 mio.
Hos Legoland Californien har man samtidig vendt den negative udvikling, der har præget forlystelsesparkens økonomi de seneste år. ”Sidste år steg besøgstallet mere end ni pct. fra 1,3 millioner til 1,42 millioner besøgende. Indtægterne steg i samme periode 11 pct.,” siger direktør for Legoland i Californien, John Jakobsen.
Stigningen i besøgstallene øger chancen for et salg af en eller flere af Legos forlystelsesparker rundt omkring i verden. Pga. Legos underskud i 2004 skal forlystelsesparkerne nemlig adskilles fra hovedselskabet, som dermed kan fokusere udelukkende på legetøjsproduktionen. Fra moderselskabet forlyder det, at man både er interesseret i potentielle investorer samt i et egentligt salg. Endnu er der ikke påbegyndt forhandlinger, men John Jokobsen siger, at mange firmaer har udtryk interesse for Legoland-parkerne.
(Politiken, 29/1 & Berlingske Tidende, 31/1)

Skrevet af

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.