Dagens reception

Henning Reinwald begyndte i branchen som 16-årig kokkeelev på Hotel Imperial, fortsatte som udlært karrieren på Hotel Plaza – et af Københavns dengang kendte gourmetsteder, som hotel- og restaurantkongen Jørgen Tønnesen stod bag.



I 1976, 21 år gammel, blev Reinwald køkkenchef på Grev Moltkes Palæ. Han fortsatte som køkkenchef på Hotel Kong Frederik, og stod i 1979 for køkkenet i den nyåbnede restaurant Copenhagen Corner på Rådhuspladsen. Herefter fortsatte han til Marienlyst i Helsingør som Executive Chef.



Mellem 1990 og 2001 var han hos hotelkongen Henning Remmen, som køkkenchef og underdirektør på pakhushotellet Admiral samt for nabohotellet, Sophie Amalie.

Da Remmen i 1993 dannede Remmen Hotels med Angleterre som flagskib, fik Reinwald ansvar for restauranterne på dette hotel samt Sophie Amalie, Kong Frederik og igen Copenhagen Corner, som Remmen også havde købt.



Fødselaren, der i dag har sin egen Reinwalds Restaurant Cafe i Farvergade, holder reception i eftermiddag fra kl. 15.

Skrevet af