Fibernet til sommerhusområde

De første sommerhuse i sommerhusområderne Hegnet, Bjerregaard og Vedersø Klit får inden længe et hurtigt, stabilt fibernet og adgang til TV-pakker. Nu er turen kommet til sommerhuse nord for Bjerregaard til og med Årgab.

De fleste sommerhusejere har prøvet manglende signaler i området med tilhørende manglende stabilt internet og TV. Nu får sommerhusejerne i Holmsland Klit fiberbredbånd, hvis minimum 40% af beboerne takker ja.

”Siger man ja tak til fiber, får man – ud over hurtigt og stabilt TV og internet – en række fordele med Waoo Fritid, der er skræddersyet til sommerhuse. Man får mulighed for at sætte sit abonnement på pause, hvis man lukker sit sommerhus ned for vinteren, og så er der inkluderet flere tyske kanaler for dem, der lejer sommerhuset ud”, fortæller Rune Sand Munk Christensen, markedskonsulent i RAH Fiberbredbånd.

Ifølge Sebastian Schaper, direktør i Ringkøbing Fjord Turisme, kan man med en fiberforbindelse gøre sit sommerhus betydeligt mere attraktivt for de tusindvis af turister, der er på udkig efter en midlertidig feriebolig.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.