Filippinerne kræver returbillet

Filippinerne-lufthavn-Ninoy-Aquino-International-Airport

Filippinernes største lufthavn er Ninoy Aquino International Airport.

Filippinerne har netop ændret krav til ankommende udenlandske flypassagerer. De skal nu fremvise gyldig returbillet eller billet til anden udenlandsk destination.

Indrejsende udenlandske flypassagerer til Filippinerne skal fra nu af fremvise udskrevet papirbillet der viser, at de har flybillet ud af Filippinerne, enten til destinationen de kom fra eller til en anden udenlandsk destination.

De filippinske myndigheder accepterer ikke en flybillet på f.eks. en laptop, smartphone osv. Billetten skal være på papir, ellers risikerer den rejsende at blive nægtet indrejse til Filippinerne. Kravet kommer fra Filippinernes justitsministerium.

Informationen om de ændrede krav for indrejse til Filippinerne blev i går sendt fra Philippine Airlines, bl.a. via flyselskabets repræsentant i Norden og Baltikum, GSA-bureauet APG.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.