Film om Simon Spies’ liv

I rollen som formandens livlæge Jan Schmidt får man Nikolaj Lie Kaas at se. Livlægen endte med at tage sit liv på Hotel Merkur. Det er endnu ikke afgjort, hvem der kommer til at spille rollen som Janni Spies, skriver eb.dk.

 

Det er den unge instruktør Kasper Barfoed, der står bag filmprojektet, som produceres af Nordisk Film og tager udgangspunkt i John Lindskogs bog ’Simon’.

 

Kasper Barfoed bekræfter historien, omend ikke officielt, idet de sidste brikker i finansieringen endnu ikke er på plads. Der arbejdes med manuskriptet lige nu, så man kan starte optagelserne til foråret.

 

Instruktøren fortæller, at hans indgangsvinkel til historien er hans forældres bekendtskab med livlægen Jan Schmidt, som har sikret en opvækst med mange historier om livlægen og rejsekongen.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.